Safir Gölgelendirme
Giyotin

Giyotin

Giyotin cam sistemi, geleneksel pencere ve kapıya ideal bir alternatiftir. Enerji açısından verimli, şık ve pratiktirler.

Birçok ev sahibi ve işletme sahibi, salon alanlarını canlandırmak için giyotin cam sistemlerini tercih ediyor. Giyotin pencere ve kapıları tercih ederek aydınlatmayı iyileştirebilir, sıcaklığı optimize edebilir ve mekanınızın estetik değerini en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Evinizin veya işinizin özel ihtiyaçlarına uygun özel bir giyotin cam sistemi seçtiğinizden emin olmalısınız. Safir Gölgelendirme’de bir planladığınız projenizde sizinle işbirliği yapacak uzmanlığa, deneyime ve tutkuya sahibiz.

GİYOTİN CAM NEDİR?

Giyotin cam sistemleri, büyük, dikdörtgen cam panellerden oluşan kapı ve pencereleri ifade eder. Bunlar genellikle yataydan ziyade dikey olarak – giyotin hareketiyle – açılır. Giyotin pencereleri, örneğin, dikey sürgülü cam pencereleri açmak ve bunları bir cam korkuluğa dönüştürmek için benzersiz bir karşı ağırlık sistemi kullanılır.

GİYOTİN CAMIN FAYDALARI

Giyotin cam ürünleri, soğuk mevsimlerde ısı kaybını ve daha sıcak mevsimlerde aşırı soğutmayı azaltarak enerji verimliliğini artırır. Ek olarak, herhangi bir ev veya ticari alan için yeterli aydınlatma sağlayacak kadar geniştirler.

Safir Gölgelendirme’de giyotin sistemlerimiz, kullanım kolaylığını kolaylaştırmak için motorlu olarak da donatılabilir. Pencere oturma yerinizi açık havada yemek yemeye çevirin veya kuvvetli rüzgara ve olumsuz hava koşullarına karşı korumak için bir bariyer dikin.

GİYOTİN PENCERE

Uzaktan kumandalı motorlu Giyotin Pencere sistemi – restoran, teras, veranda ve arka bahçe için idealdir. Motorlu kanatlar hem kumanda paneli hem de uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir. Kullanılan sensörler güvenlik önlemlerine katkıda bulunur. Kanatlar tamamen kapatıldığında ısı yalıtımlı alüminyum profiller ve çift camlar ile ısı, hava ve ses yalıtımı sağlanmaktadır.

Giyotin pencere sistemi, herhangi bir kapalı alandan bir veranda alanı yaratır. Lüks yemek odanızı güzel bir yemek terasına dönüştürün. İşletmenizin lobisinde sıkışık hissetmeye mi başladınız? Dikey cam pencerelerinizi bırakın ve bir açık hava pazarı yaratın.

Alternatif olarak, ev sahipleri, rüzgar ve güneşe erişimi kaybetmeden bir güverte veya balkonu kontrollü bir ortama dönüştürebilir.

GİYOTİN KAPI

Uzaktan kumandalı motorlu Giyotin Kapı sistemi – restoran, teras, veranda, arka bahçe ve iç mekan bölmeleri için idealdir. Motorlu kanatlar hem kumanda paneli hem de uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir. Kullanılan sensörler güvenlik önlemlerine katkıda bulunur. Kanatlar tamamen kapatıldığında ısı yalıtımlı alüminyum profiller ve çift camlar ile ısı, hava ve ses yalıtımı sağlanmaktadır. Giyotin kapı, her ortamı güzelleştiren benzersiz bir zarafete sahiptir. İçerideki aydınlatmayı ve sıcaklığı optimize eden sürgülü, giyotin cam kapılar ile misafirlerinizi görkemli bir tarzda karşılayın.

GİYOTİN RÜZGARLIK

Uzaktan kumandalı motorlu Giyotin Cam sistemi restoranlar için idealdir. Rüzgarın cam eşyaları ve diğer nesneleri düşürmesini engeller, rahatsız edici toz miktarını azaltır ve kaygan bir barikat / ray gibi çalışır. Giyotin Ön Cam tüm alanı kapatmasa da daha keyifli bir dış mekan deneyimi sağlar. Motorlu kanatlar hem kumanda paneli hem de uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir.

GİYOTİN ÖN CAMLAR

Motorlu giyotin ön camlar, ev ve iş sahiplerine dış mekanları üzerinde kontrol sağlar. Aşırı rüzgar akışına maruz kalan herhangi bir yer, konuklarınız için konfor ve erişilebilirliği artırmak için giyotin ön cam sistemi ile yönetilebilir.

VERANDA İÇİN TENTELİ ÖZEL GİYOTİN CAM TAKIN

Safir Gölgelendirme’de akıllı giyotin cam sistemleri geliştirme, kurma ve bakımını yapma konusunda uzmanız. Giyotin pencerelerimiz, kapılarımız ve ön camlarımız, dekorunuza en iyi şekilde uyması ve mekanınızın işlevselliğini arttırması için birçok farklı konfigürasyonda dikey olarak kayabilir.

Restoranlar, kafeler, oteller ve daha pek çok yerde teraslar, teraslar ve teraslar için idealdirler. Benzer şekilde, ev sahipleri bahçeye, balkona veya arka bahçeye kattıkları değeri severler.

Safir Gölgelendirme’nin motorlu giyotin cam sistemi ile paneller sadece bir düğmeye basarak açılıp kapanıyor. Her odada göze çarpan modern kare kenarlarıyla şık olacak şekilde tasarlanmıştır.

Heyecan verici ve görkemli bir mimari açıklama yaparak evinizin veya işinizin mimarisini tamamlayın. Bir sonraki projeniz için mükemmel giyotin cam sistemini geliştirmek için bugün ekibimizle iletişime geçin.

Canlı Destek